Està en: INICI > Notícies

El Planetari de Castell reuneix ms de 100 persones en les XIV Jornades de Cincies de la Terra

Dijous, 8 de Mar de 2018

Catedràtics, professors i públic en general han gaudit d’unes jornades didàctiques centrades en la Geologia i les seues geociències.

El Planetari de Castelló va reunir el passat cap de setmana a més de 100 assistents en les XIV Jornades de Ciència de la Terra. En aquestes participaren catedràtics, professors i públic en general que gaudiren d’unes jornades centrades en la Geologia i les seues geociències on, a través de conferències i tallers pràctics, han aprés i analitzat matèries com la paleontologia o la mineralogia.

Les jornades han complit les expectatives dels assistents amb ponències com ‘El juràssic de la serralada ibèrica’, ‘El relleu del planeta Terra a través dels ulls de la Tectònica de Plaques’, ‘Té eixida el laberint de l’aigua?’ i ‘Què va ocórrer en els antics oceans de la Terra?’, entre moltes altres. Les jornades es tancaren amb l’obra de teatre ‘Código Sapiens’ de Vicente Mohedano.

L’Ajuntament de Castelló i el Cefire han estat els encarregats d’organitzar aquestes jornades bianuals i gratuïtes per a tots els inscrits, i que ha comptat amb universitats i instituts de tota Espanya, com l’IES Ramón Arcas de Lorca, la Universitat Jaume I, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d’Alacant, la Universidad Complutense de Madrid i la Universidad de Zaragoza.Segueix-nos: