Està en: INICI > Notícies

Castell acollir el Campionat d'Espanya de Marxa en ruta amb grans figures de l'atletisme

Divendres, 16 de Mar de 2018La prova de 20 quilòmetres es disputarà aquest diumenge i en ella es decideixen les places per al Campionat del Món.

El LXX Campionat d'Espanya de marxa en ruta es disputarà aquest diumenge, 18 de març, en el Boulevard Blasco Ibáñez de Castelló a partir de les 10 del matí. Més de 300 atletes estan inscrits en aquesta prova de 20 quilòmetres i en la qual participen grans figures d'aquesta especialitat esportiva, ja que en ella es van a decidir les places per al campionat del món per equips que tindrà lloc en Taicang (Xina) en el mes de maig.

L'esdeveniment ha sigut presentat aquest matí en l'ajuntament de Castelló per part del Regidor d'Esports, Enric Porcar, el diputat provincial Luis Martínez i els representants del C.A.Playas de Castelló, Toni Escrig i Pepe Ortuño, que han agraït el suport institucional per a aquest Campionat d'Espanya que es celebra per segona vegada en la província de Castelló.

Enric Porcar ha manifestat que es tracta d'un esdeveniment esportiu "que situa a Castelló en primera línia dins del mapa de l'esport i de l'atletisme nacional" i a agraït la tasca del club organitzador. Per la seua banda, el director esportiu del C.A. Playas, Pepe Ortuño, ha ressaltat que "arriben a Castelló els millors atletes en aquesta especialitat" i ha matisat que el boulevard Blasco Ibañez és un circuit idoni en el qual es va a viure un autèntic espectacle, ja que "els marxadors arriben a recórrer un quilòmetre en menys de quatre minuts i sempre en contacte amb el sòl, per la qual cosa mereix la pena acostar-se a veure-ho i descobrir aquesta modalitat de l'atletisme".

En el Campionat participaren atletes dels categories sub 10 fins a l'absoluta i entre els atletes inscrits hi ha 12 internacionals i esportistes nacionals d'alt nivell com són Jesús Ángel García Bragado, Luis Alberto Amezcua i Álvaro Martín, especialista del Platges de Castelló, en la categoria masculina; i en la femenina, la principal atleta serà Julia Tackacs seguida d'altres destacades com Raquel González, Amanda Cano o María Pérez.

Per la seua banda, el diputat d'esports, Luís Martínez, ha destacat l'alt nivell de la prova i ha agraït al C.A. Playas la seua contribució al fet de que l'esport permeta una dinamització del turisme i que els hotels estiguen plens els caps de setmana per aquest i altres esdeveniments esportius.Segueix-nos: