Està en: INICI > Notícies

El Patronat d'Esports ofereix noves places per a iniciar a l'abril cursets de nataci

Dimecres, 28 de Mar de 2018Les piscines municipals de Castelló comencen la setmana vinent els cursets dirigits a xiquetes i xiquetes i persones adultes.

A l'abril s'inicien nous cursos de natació dirigits a xiquetes i xiquets i adults, i des del Patronat d'Esports es manté obert el termini d'inscripció per a les tres piscines municipals de Castelló: l'Olímpica de Gaetá Huguet , l'Emili Fabregat del Grau de Castelló i la de Castalia.

Aquesta activitat, que desenvolupa el Patronat d'Esports des del mes d'octubre, es desenvolupa de forma trimestral pel que ara s'obri un nou període en el qual ja s'han cobert un total de 1.230 places, 964 corresponen a xiquetes i xiquets i la resta a adults. Encara queden places lliures per cobrir en les tres piscines municipals. El preu per trimestre és de 45 euros i es pot optar per acudir divendres en horari de vesprada o dissabte al matí. Existeix l'opció d'acudir dues vegades per setmana a un preu mensual de 30.93 euros.

Les inscripcions es tramiten en els oficines del Patronat (C/Columbretes, 22) i a través del telèfon 964 236 512 en horari de 9 a 14 horas.Segueix-nos: