Està en: INICI > Notícies

Castell impulsa una campanya comercial de primavera amb concurs d'aparadors i ruta de les flors

Divendres, 13 de Abril de 2018La regidora Patricia Puerta destaca que la iniciativa ‘Castelló, ciutat bella’ conjuga oferta comercial i atractiu turístic.

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Comerç, impulsarà una campanya comercial de primavera denominada Castelló, Ciutat Bella que té com a objectiu promoure els barris amb flors i posar en valor el comerç dels diferents barris de la ciutat.

"Amb l'arribada de la primavera, volem aprofitar l'atractiu turístic de la ciutat i potenciar l'oferta comercial mitjançant carrers amb decoracions florals artístiques, igual que els aparadors comercials, posant en valor i embellint la ciutat en aquestes dates", ha destacat la regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Patricia Puerta.

Castelló Ciutat Bella arranca el pròxim 25 d'abril fins al 31 de maig, període de durada de la campanya en la qual els ciutadans i turistes podran visitar els carrers i comerços engalanats amb flors.

Els comerciants i entitats veïnals podran participar en la I edició del Concurs "Castelló, Ciutat Bella 2018" en el qual podran inscriure, bé al seu comerç o al seu carrer de la ciutat, en la web www.castellociutatbella.es emplenant el formulari per a poder presentar més endavant el seu espai expositiu floral. El període d'inscripció serà del 18 al 24 d'abril i es lliuraran un premi per districte als comerços i un altre premi per carrer. 

Per a qualsevol consulta sobre el concurs pot dirigir-se a la Unitat de Desenvolupament Comercial de l'Ajuntament de Castelló en el correu electrònic afic@castello.es o al telèfon 964 35 51 00.

L'edil Patricia Puerta ha animat a sumar-se a aquesta iniciativa comercial tant als comerços com a entitats veïnals per a permetre que es conforme una ruta a través dels carrers de la ciutat engalanades amb flors i gaudint de les compres, l'ambient, els amics, la família… i dels barris amb flors!Segueix-nos: