Està en: INICI > Notícies

La Ravalera torna als carrers de Castell amb la seua IV edici

Dilluns, 16 de Abril de 2018La IV Fira de Teatre Breu de Castelló es desenvoluparà els dies 27, 28, 29 i 30 d’abril i el 4, 5 i 6 de maig.

La Fira de Teatre Breu de Castelló, La Ravalera, celebra la seua IV edició amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, la Fundació Dávalos-Fletcher, la Universitat Jaume I i d’altres entitats que organitzen durant dos caps de setmana aquest projecte de teatre breu pels carrers del centre de Castelló.

En aquests 7 dies es podran veure cinc peces de microteatre a espais peculiars de Castelló com ho són una barberia vintage, una llibreria solidària, una casa particular, un estudi d'art i l'Ajuntament. Les peces de microteatre, com sempre, han estat creades especialment per a la fira per cinc companyies de les comarques de Castelló: La dona de verd, Cactus Teatre, Al anochecer producciones, Paraules d'aire i Al·legoria Teatre. El preu de cada peça és de 4 euros i es poden veure les cinc peces en un sol dia fent un itinerari que val 15 euros i inclou una consumició als bars Enkuentro, La Galeta Daurada i el Colmado.

Ja es poden comprar els itineraris per anticipat a la Llibreria Babel de Castelló i enguany, també per internet a www.tictactiquet.com. Durant la Fira, les entrades estaran disponibles a la taquilla que hi haurà a la Plaça Major des d'una hora abans de l'inici de les funcions, on també es podran adquirir les entrades per a una sola peça. Les funcions començaran a les 20.00 hores, menys les que tenen lloc en diumenge que seran a partir de les 18.00 hores.Segueix-nos: