Està en: INICI > Notícies

Consum obri la segona edici de Divercuina de la Terreta per a un total de 360 xiquets i xiquetes

Dimarts, 17 de Abril de 2018La campanya contempla tallers de cuina en calendari de primavera i tardor en diverses places de la ciutat i també té com a punts destacats el Mercat Central i el de Sant Antoni.

Divercuina de la Terreta començarà la seua segona edició aquest dissabte 21 d'abril en la plaça de la Peixateria després de l'èxit de la primera convocatòria que va penjar el cartell de complet. Aquesta campanya, impulsada per la Regidoria de Consum que dirigeix Mary Carmen Ribera, té com a objectiu posar en valor el producte de proximitat de Castelló, el coneixement dels productes quilòmetre 0 i dels mercats de la nostra ciutat.

En paraules de Ribera, "el coneixement dels nostres productes de proximitat a través d'aquests tallers de cuina infantil és un valor de futur per al desenvolupament del consum local. D'aquesta manera potenciem els nostres mercats entre els més xicotets i els ajudem a apreciar la gran qualitat i el valor dels aliments de la nostra terra".

Divercuina de la Terreta té com a públic objectiu xiquets i xiquetes d'entre 6 i 11 anys, que cuinaran a peu de carrer al llarg dels sis districtes de la ciutat, tant en el calendari de primavera com en el de tardor.

El programa es disposa en sis sessions de cuina a la primavera, en torns de 10:00 a 11:45 i de 12 a 13:45 hores en grups de 15 xiquets, i sis sessions de cuina de tardor, en el mateix horari, la qual cosa suposa un coneixement dels productes de la terra per a més de 360 xicotets cuiners i cuineres.

En cada jornada es treballarà una varietat d'aliments, així es coneixerà de primera mà el peix del Grau, les verdures de Castelló, carns de l'interior de la nostra província, arrossos, pasta amb estil mediterrani i postres.

Els xiquets i xiquetes interessats a participar en la citada campanya poden inscriure's en el correu electrònic divercuinadelaterreta@gmail.com o en la web www.divercuinadelaterreta.com

Calendari de Divercuina de la Terreta a la primavera:

21 d'abril: Districte centre- Plaza Peixateria

28 d'abril: Districte oest – Mercat de Sant Antoni

5 de maig: Districte Grau – Plaza Miquel Peris i Segarra (Pça. Confraria de Pescadors)

12 de maig: Districte sud – Plaza Vilanova de Alcolea

19 de maig: Districte nord – Plaza Primer Vaig moldre

26 de maig: Districte Est – Plaza Doctor MarañónSegueix-nos: