Està en: INICI > Notícies

Consum collabora en el primer concurs fotogrfic per a posar en valor la Flor de Lled

Divendres, 20 de Abril de 2018La iniciativa acaba de començar i es desenvoluparà a través de la pàgina de Facebook del Gremi de Forners fins al 6 de maig.

Art, tradició i fervor es donen la mà en el preludi de les festes patronals de Castelló amb l'I Concurs Fotogràfic Flor de Lledó que se celebrarà del 19 d'abril al 6 de maig organitzat pel Gremi de Forners de Castelló i Serveis Fleca, en col·laboració la Regidoria de Consum de l'Ajuntament i la Real Confraria de la Mare de Déu del Lledó.

Ribera, que formarà part del jurat, ha destacat que la iniciativa "pretén posar el valor el dolç de les festes patronals de la ciutat animant als castellonencs a unir l'art de la fotografia amb la tradició de gaudir en aquests dies de la Flor de Lledó, i, a més, cerca animar als castellonencs a participar activament en aquestes celebracions".

Així, per a prendre part en el concurs i optar als 100 euros de premi que obtindrà el guanyador, els participants hauran d'enviar al Facebook del Gremi (Gremi de Forners de Castelló) una fotografia de la Flor de Lledó que relacione el dolç amb les festes patronals, i puga considerar-se una instantània bonica i ‘castellonera’. Les cinc instantànies que obtinguen més ‘m'agrada’ passaran a ser les finalistes i, a partir d'ací, el jurat del concurs triarà una guanyadora.

El comitè avaluador estarà integrat per la Junta Directiva del Gremi de Forners; la gerent de Serveis Fleca, Belén Teixidor; la regidora de Consum, Mary Carmen Ribera; i el president de la Confraria de la *Mare de Déu del Lledó, Ramón Vilarroig.Segueix-nos: