Està en: INICI > Notícies

Dibuixar el Ribalta, celebrar el Medi Ambient

Dimecres, 9 de Maig de 2018El concurs de dibuix ‘Parc Ribalta: biosfera de Castelló’ preveu reunir entre 700 i 1.000 joves escolars en la seua vuitena edició.

La regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera; el director de Comunicació i Relacions Institucionals d’El Corte Inglés, Borja Monzó, i el director de Centre Verd, Raúl Aznar, han presentat, un any més, el Concurs de Dibuix 'El Parc Ribalta: Biosfera de Castelló'. Aquesta vuitena edició es celebrarà el dia 5 de juny, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient i amb l’objectiu de reunir als estudiants de primària, primer i segon d’ESO al parc que esdevé el pulmó verd més important de la ciutat.

Mary Carmen Ribera ha recordat que aquest concurs "posa en valor el patrimoni natural del parc i de la nostra ciutat" però, a més a més, es tracta "d’una activitat saludable tant per als més menuts com per als més majors". Borja Monzó ha coincidit amb la regidora i ha augurat que "aquest concurs va a ser un èxit segur", així com una bona oportunitat "per a que els joves es sensibilitzen amb el tema mediambiental, que ens afecta a tots".

El concurs, que començarà a les 10:30h, consistirà en que els xiquets i xiquetes dels col·legis de Castelló participants realitzen un dibuix o una pintura a color sobre la seua lliure interpretació del paisatge que veuen. Així doncs, aquesta vuitena edició els organitzadors preveuen una participació d’entre 700 i 1.000 estudiants de les diferents escoles de Castelló, d’entre els quals el jurat triarà 8 primers premis, 8 segons premis i 8 tercers premis. Els treballs que siguen premiats i una selecció dels millors romandran exposats a El Corte Inglés durant diversos dies per a que qui vulga puga gaudir d’aquestes obres basades en un espai verd urbà tan emblemàtic com és el Parc Ribalta.

Els interessats podran realitzar la inscripció al Departament de Comunicació i Relacions Institucionals de El Corte Inglés (Tel. 96 353 07 06), per correu electrònic a angeles_mellado@elcorteingles.es o al Departament d’Atenció al Client del mateix centre comercial, a la planta S-2. Caldrà indicar el nombre de xiquetes i xiquets que participaran i les inscripcions estaran obertes fins cobrir les places existents o quan arribe la data límit, el dia 31 de maig del 2018.Segueix-nos: