Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament collabora en una nova iniciativa sobre l'epilpsia entre la poblaci de Castell

Dijous, 10 de Maig de 2018La regidora Mary Carmen Ribera afirma que la campanya ‘Trencant estigmes’ informarà de la malaltia el dijous 24 de maig coincidint amb la commemoració internacional de la mateixa.

L'Ajuntament de Castelló, a través del departament de Salut Pública, que dirigeix la regidora Mary Carmen Ribera, ha engegat en col·laboració amb l'Associació d'Epilèpsia de la Comunitat Valenciana, ALCE, una nova campanya ciutadana amb motiu del Dia Nacional de l'Epilèpsia que se celebrarà el pròxim 24 de maig.

Ribera ha explicat que la campanya #rompiendoestigmas #vocesporlaepilepsia se centra a "donar a conèixer aquesta malaltia a la societat castellonenca, sensibilitzar, formar sobre ella i sobre els problemes laborals, socials i escolars que pateixen les persones amb epilèpsia".

A Castelló, #rompiendoestigmas #vocesporlaepilepsiaesta es concreta en la difusió de cartelleria en autobusos i una taula informativa que s'instal·larà dijous que ve, 24 de maig, en l'Hospital General de Castelló, per a sensibilitzar als ciutadans sobre aquesta malaltia.

Cal destacar que l'epilèpsia és una de les malalties neurològiques cròniques greus més comunes que afecta a persones de totes les edats i que es caracteritza per provocar crisis de forma recurrent. Ribera ha assenyalat que aquesta dolència "continua tenint un estigma social que dificulta l'atenció sanitària, el reconeixement públic i fins a la capacitat per a recaptar diners per a la recerca; per açò és important educar en la igualtat i en el dret a la diversitat".Segueix-nos: