Està en: INICI > Notícies

El cicle "Celebrem amb la Natura' organitza una gincana ambiental per al dia de la Biodiversitat

Dimecres, 16 de Maig de 2018La campanya impulsada per l'Ajuntament de Castelló torna el dia 20 de maig amb activitats per a tots els públics.

El programa ‘Celebrem amb la Natura!’, impulsat per l'Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental, torna aquest pròxim diumenge, 20 de maig, amb una gincana ambiental per a commemorar el dia de la Biodiversitat.

Aquesta jornada d'activitats, la segona programada des del començament de la campanya, tindrà lloc en el parc Geòleg José Royo i començarà a partir de les 10.00 h. Aprofitant l'arribada del bon temps, aquesta gincana ambiental és una bona oportunitat per a tots aquells que vulguen celebrar la Biodiversitat en un espai verd urbà com és el parc Geòleg Royo, ja que es tracta d'una activitat dirigida a tots els públics.

La biodiversitat urbana -plantes, arbres, insectes, aus...- ens aporta beneficis que moltes vegades passen desapercebuts, però mai podríem viure sense ells! Si vols conèixer-los i aprendre a valorar-los amb tota la família, aquesta nova activitat promoguda per la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental és una molt bona oportunitat.

La gincana és una activitat gratuïta, però és necessari realitzar una prèvia inscripció per a poder participar. Així doncs, les persones interessades a gaudir d'aquest dia a l'aire lliure o que vulguen rebre més informació sobre aquest tema poden enviar un correu electrònic a info@itinerantur.com o cridar al 611 496 058.

La campanya Celebrem amb la Natura pretén conscienciar sobre els valors naturals. Per a açò, se seleccionen dies mediambientals del calendari natural per a "organitzar activitats dirigides a tots els públics que ens permeten visibilitzar aquests dies mediambientals i així contribuir a una major difusió i conscienciació entre la població", segons ha explicat la regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Usó.Segueix-nos: