Està en: INICI > Notícies

Turisme dna suport a la primera edici de la Ruta de Tapes del Mar "Sabors Grau'

Dijous, 17 de Maig de 2018L’esdeveniment comptarà amb 15 participants que presentaran un total de 30 aperitius elaborats amb productes locals.

L’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal de Turisme, ha posat en marxa la primera edició de la Ruta de Tapes del Mar ‘Sabors Grau de Castelló’. Aquest esdeveniment gastronòmic es durà a terme des del 24 de maig fins el 10 de juny, i els 15 hostalers participants presentaran a concurs 30 tapes, la majoria d’elles elaborades amb productes de la llotja castellonenca.

D’aquesta manera, la Ruta de Tapes arriba al districte marítim després de l’èxit de les darreres edicions celebrades a la ciutat. La regidora de Turisme, Patricia Puerta, ha presentat aquest projecte fent èmfasi en com "aquest tipus d’esdeveniments contribueixen a difondre la nostra cultura gastronòmica i promocionar els productes locals".

A més a més, la regidora també ha apuntat que "mitjançant un producte tan popular com són les tapes, els impulsors d’aquesta iniciativa han sabut fer d’aquest esdeveniment un reclam turístic i un motor de creació d’ocupació".

El públic assistent a la Ruta de Tapes del Mar podrà gaudir dels aperitius elaborats pels locals del Grau al preu de tres euros amb beguda inclosa. Però, a més, per cada consumició podran votar la tapa i el local que més els haja agradat, participant així en el sorteig de diversos regals.

Com en cada edició, un artista local s’ha encarregat de realitzar la imatge de la Ruta de Tapes mitjançant una obra creada especialment per a l’esdeveniment. En aquesta ocasió, la pintora Agustina Ortega ha creat una obra basada en la seua popular "gallina", combinant-la amb els elements marins i la llum del Mediterrani.

A més dels premis que es sortejaran entre el públic que vote la seua tapa preferida, ‘Sabors Grau’ atorgarà un premi especial de 500 euros a la tapa millor valorada pels consumidors durant la Ruta.Segueix-nos: