Està en: INICI > Notícies

Ms de 1.000 corredors participaran aquest dissabte en una carrera nocturna pels carrers de Castell

Dijous, 17 de Maig de 2018Nocturn Castelló eixirà de la Plaça de les Aules a les 22.00 horas enmig d'una gran festa de llum i so.

El proper dissabte 19 de maig a les 22.00 hores es donarà el tret d'eixida al Nocturn Castelló, una carrera que discorre pels carrers de la ciutat de Castelló amb dos recorreguts alternatius, un més llarg de 15 quilòmetres i un altre de 5 quilòmetres. Més de 1.000 persones s'han inscrit a aquesta prova nocturna que compleix la seua tercera edició i que organitza Evasió Running.

En la presentació d'aquesta carrera, el regidor d'Esports, Enric Porcar, ha ressaltat que es tracta d'una carrera diferent a les altres i per això mateix "des del Patronat d'Esports decidirem fa tres anys incloure-la en el circuit de carreres que es disputen al llarg de l'any a Castelló i donar-li tot el suport necessari". Porcar considera que l'èxit d'aquesta convocatòria es basa en que "es tracta d'una proposta diferent i que córrer a la nit pels carrers de la ciutat té un gran atractiu que no passa desapercebut als aficionats al running".

El president d'Evasió Running, Toni García, ha destacat per la seua banda que "Nocturn Castelló es un projecte il·lusionant que està creixent i que al patrocini de Mediolanum se afegeix, enguany, Mercedes-Benz". García ha explicat  que els corredors inscrits són més de mil i que la carrera pretén convertir-se en una festa nocturna, amb un important desplegament de llums, so, confeti i molta animació. També ha destacat que la carrera té un caràcter solidari ja que un 1% de la recaptació es destina a un acte solidari, i que enguany va destinat a l'Associació del Parkinson de Castelló.

D'altra banda, Nocturn Castelló també ofereix als xiquets la possibilitat de participar en carreres dissenyades per a ells que tindran lloc a la Plaça de les Aules a partir de les 18.30 hores. Per a participar en elles no fa falta inscripció prèvia, i a més, a les 20.00 hores es realitzarà una Master Class de Zumba oberta per a tots els públics .Segueix-nos: