Està en: INICI > Notícies

Benestar Social suma tallers de component intercultural a l'esdeveniment l'Ham del Grau

Dijous, 17 de Maig de 2018

Participa amb dues propostes que donaran a conèixer les entitats de la zona juntament amb activitats educatives, danses i música.

La Regidoria de Benestar Social, a través dels els/as mediadors/as interculturals del Negociat de Convivència Social, desenvoluparà demà divendres, 18 de maig, dos tallers de component intercultural en col·laboració amb l'esdeveniment anual l’Ham, organitzat per col.lectius per la cultura al Grau.

Els tallers tindran lloc en el parc de la Panderola des de les 17:00 fins a les 20:00 hores i les persones assistents podran conèixer de primera mà, què fa cada entitat del barri, participar d'activitats educatives, lúdiques, gaudir de danses tradicionals i d'espectacles musicals.

Ambdues propostes estan dissenyades pensant tant en el públic infantil i el foment de la gestió positiva de la diversitat cultural, com per a un grup de major edat, joves i adolescents del barri, amb els qui es durà a terme un concurs poètic entorn del tema de la diversitat en tota la seua amplitud.

Cal destacar que aquesta col·laboració s'emmarca dins dels projectes municipals Grau Xarxa Oberta Blue i Barris Interculturals, iniciatives de les quals sorgeix la col·laboració amb l'esdeveniment anual l’Ham en el qual participen totes les entitats i forces vives del districte marítim en una jornada que es realitza i viu en el carrer, amb, per i per a la gent del Grau.Segueix-nos: