Està en: INICI > Notícies

Benestar Social recolza un acte de "networking' per a la inclusi laboral de persones marginades

Dimecres, 23 de Maig de 2018L'edil José Luis López inaugura una trobada impulsada per Acció contra el Fam i cofinançat per l'Ajuntament de Castelló que ajuda a eixir del cercle de la pobresa i tenir benestar.

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha inaugurat un esdeveniment de networking, desenvolupament personal i treball competencial en el qual han participat els tres equips dels districtes Centre, Oest i Grau del programa Vives Empra Castelló, un projecte impulsat per Acció contra el Fam, cofinançat per l'Ajuntament de Castelló i el Fondo Social Europeu que pretén promoure la inserció laboral de persones en risc de pobresa i exclusió social.

López ha destacat que en el programa "participen un centenar de persones aturades que han sigut derivades des dels serveis socials de l'Ajuntament de Castelló i a través del mateix, gràcies a la labor de tècnics especialitzats, aprenen a potenciar les seues competències i habilitats per a afavorir la seua inclusió sociolaboral. Se'ls ajuda a eixir del cercle de la marginació i tenir benestar econòmic, social i psicològic".

El regidor ha manifestat que l'objectiu de trobades entre equips com la d'aquest matí "serveixen per a reforçar la creació de xarxes entre les persones participants per a augmentar les seues oportunitats laborals, visibilitzar l'impacte del programa, el talent de les persones que participen i els canvis que han experimentat al seu pas pel mateix".

A més del regidor, han assistit a la citada trobada la cap del Negociat del Programa d'Emergència Social de l'Ajuntament de Castelló, Olivia Gil; la delegada a la Comunitat Valenciana d'Acció contra el Fam, Dolores Marco; i la gestora de programes d'inclusió sociolaboral en la Regió de Múrcia i la Comunitat Valenciana, Laura María Caravaca.

El programa es desenvolupa en els districtes Centre, Oest i Grau de Castelló i l'únic requisit per a participar en el mateix és estar aturat, tenir motivació i ganes de comprometre's amb el seu procés de cerca de treball.Segueix-nos: