Està en: INICI > Notícies

Porcar participa en el I Frum Ciutat de Valors Ciutat Educadora a Bilbao

Divendres, 25 de Maig de 2018Enric Porcar: "els valors són pilars sobre els que es fonamenta la identitat humana, i ens serveixen de guia per a poder plantejar el futur de les persones".

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha participat en el I Fòrum Ciutat de Valors – Ciutat Educadora organitzat per la Xarxa Estatal de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores durant els dies 24 i 25 de maig a Bilbao. En aquesta han estat representades 27 ciutats que han agafat com a model de treball el projecte "Bilbao Balioen Hiria" per a desenvolupar un mapa de valors i de bones pràctiques.

Porcar ha manifestat que "els valors són pilars sobre els que es fonamenta la identitat humana, i ens serveixen de guia per a poder plantejar el futur de les persones". "El fet de treballar conjuntament amb altres ciutats i comunitats per articular-se en xarxa ha de possibilitar l’aprofitament de sinergies mútues i és el que hem estat fent aquests dies", ha explicat el regidor.

Així mateix, l’edil d’Educació ha destacat que "aquesta definició i aquest projecte ha de servir per a millorar la convivència en els nostres barris i en totes les seues dimensions, espais i entorns per fer del nostre municipi un lloc on es puga conviure d’una manera més solidària, tolerant i equitativa".Segueix-nos: