Està en: INICI > Notícies

Castell installa 10 bancs singulars de cermica per a promoure el seu s en el mobiliari urb

Dissabte, 26 de Maig de 2018L'Ajuntament reivindica la qualitat i versatilitat del material ceràmic per a afavorir el seu ús en l'obra pública.

L'Ajuntament de Castelló ha instal·lat deu bancs singulars fabricats en ceràmica en dos emplaçaments diferents de la ciutat. Amb aquesta iniciativa municipal es pretén fomentar l'ús de la ceràmica en el mobiliari urbà i els espais públics.

Així doncs, s'han disposat sis bancs en els voltants del Palau de la Festa, que es corresponen amb el model Minimal, fabricats amb una composició de peces ceràmiques en colors blanc, roig, groc, taronja, morat i verd i l'estructura metàl·lica en blanc. Aquesta gamma cromàtica va d'acord amb el disseny de la façana ventilada del Palau, també realitzada amb ceràmica.

També s'han instal·lat altres quatre unitats en la plaça Teodoro Izquierdo, en els voltants de l'estadi del Castàlia. En aquest cas els bancs són del model Circle, fabricats amb peces ceràmiques que formen franges en blanc i negre, assemblant la bandera ‘albinegra’ i amb una estructura metàl·lica negra.

Aquesta actuació s'emmarca dins de l'aposta de l'Ajuntament de Castelló per promoure la ceràmica en els espais urbans, apostar per la seua qualitat i reivindicar la seua versatilitat. cal recordar que s'ha creat una Taula Tècnica de la Ceràmica per a impulsar l'ús d'aquest material en l'àmbit públic, analitzant les seues possibilitats i arribant a consensos en la utilització del taulell en l'obra pública.Segueix-nos: