Està en: INICI > Notícies

Castell premia la trajectria dels comeros locals ms veterans de la ciutat

Dimarts, 29 de Maig de 2018L'Ajuntament reconeix l'exemple de Barbería Centelles, Forcadell Decoración i Pescados Adriana-Palmira Gallén.

Castelló reconeix un any més als comerços locals amb més de 50 anys de trajectòria. La Gala de Premis de Comerç Veterà 2018 ret homenatge a Barbería Centelles, Forcadell Decoración i Pescados Adriana-Palmira Gallén pel seu exemple de "compromís amb la ciutat" durant generacions i la seua capacitat d'adaptació als nous temps. L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Patricia Puerta, han presidit aquest acte amb el qual l'Ajuntament reconeix el paper del comerç com a motor econòmic i social de la nostra ciutat.

L'alcaldessa ha subratllat que aquests premis "també són un merescut reconeixement a l'esforç personal i familiar dels qui, amb els seus comerços, han contribuït a generar riquesa, ocupació i benestar en la nostra ciutat". Emprenedoria, superació, innovació o adaptació són, en paraules de Marco, altres valors que exemplifiquen els comerços guardonats en l'edició d'enguany.

Al capdavant de Barbería Centelles, un clàssic en la ciutat de Castelló, està ja la tercera generació d'un negoci familiar que va començar en la localitat de la Vall d'Alba. Per la seua banda, Forcadell Decoración va començar com a cristalleria allà per l'any 1926 però a poc a poc va ser creixent fins que es va convertir en la gran exposició que és avui dia. Pescados Adriana-Palmira Gallén arreplega la tradició familiar iniciada per l'àvia i la tia de les germanes Gallén, que avui dia regenten el negoci.

La primera edil ha reiterat la importància d'aquests comerços tradicionals per a Castelló. "La seua experiència, adquirida després d'anys i anys de treball, ha fet que aquests establiments i la seua trajectòria passen a formar part de la història d'aquesta ciutat", ha apuntat. La regidora Patricia Puerta s'ha sumat al reconeixement i ha agraït el treball incansable, l'esforç i la perseverança dels comerciants així el valor social d'una activitat que ajuda a cohesionar barris.Segueix-nos: