Està en: INICI > Notícies

L'octava edici de la Volta a Peu al Grau es prepara per rebre al voltant de 400 participants

Dimecres, 30 de Maig de 2018La jornada inclourà a més de les carreres una classe de zumba i una batukada per animar també a veïns i acompanyants.

La VIII edició de la Volta a Peu del Grau que tindrà lloc el dia 2 de juny promet esdevindre un esdeveniment per a tots els públics, per al qual s’espera la participació d’entre 350 i 400 persones. L’acte, organitzat per C.A. Runners amb la col·laboració de la tinença d’Alcaldia del Grau, el Patronat d’Esports i la Diputació, es realitzarà en un circuit ràpid i pla, perfecte per als corredors que desitgen fer marca personal. La presentació ha contat amb la participació del tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó; el regidor d’Esports, Enric Porcar, i els representants del Club Mari Carmen Lluch, Sabrina Martin, Fernando Cayuela i Ximo Forés.

Aquest esdeveniment constarà de dues carreres, una infantil i altra absoluta, de 5.000 metres. La primera començarà a les 18:00 h i la segona a les 19:30 h, ambdues amb eixida i meta a la plaça Miquel Peris i Segarra. Però, a més a més, hi haurà una classe de zumba per animar l’espera dels veïns i acompanyants a aquesta mateixa plaça i també una batukada en la rotonda junt a la parada del Tram, localització per la qual els corredors passaran dues vegades.

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha apuntat que es tracta "d’una cursa que reuneix tots els valors propis de les curses històriques de club, de poble, perquè parteixen de la implicació d’una gent que té una afició". També ha afegit que "no té cap mena de finalitat lucrativa, sinó la de difondre l’esport i les carreres a peu". Per la seua part, el tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha subratllat que "aquests esdeveniments ajuden a promocionar la pràctica de l’esport i difondre una imatge positiva del Grau".

Tots els participants de les carreres infantils tindran un gelat i una medalla commemorativa. A més, els 3 primers classificats de cada categoria obtindran un trofeu. Però això no és tot, l’edició d’enguany té preparats diversos regals sorpresa per als participants, com per exemple un sopar en un Restaurant del Grao per a dues persones valorat en 100 euros.

El dorsal de la prova amb el seu xip i la borsa del corredor s'arreplegaran el mateix dia de la prova i fins a 45 minuts abans del començament, a l'interior de l'hotel NH Turcosa, situat al costat de la línia d'eixida.

El preu de les inscripcions són de 5,50 euros si es realitza online, a la web www.42ypico.es, o 6 euros si es demana en les tendes Free Run o Atmosfera Running. Per cada inscripció es destinarà un euro a una organització benèfica i el període d’inscripció finalitza el dimecres 30 de maig a les 20:00h.Segueix-nos: