Està en: INICI > Notícies

El XXIX Rallye de la Cermica escalfa motors i obre un nou tram entre Tales i Artesa

Dimecres, 30 de Maig de 2018El Patronat d'Esports serà el punt de partida i arribada de la carrera automobilística el dia 1 i 2 de juny.

Els dies 1 i 2 de juny se celebrarà el Ral•li de la Ceràmica, que aquest any compleix la seva 29ª edició i que constitueix una de les proves més importants del calendari nacional, puntuable per al campionat de Ral•lis de la Comunitat Valenciana. Més de 30 pilots participen en aquesta carrera que té un traçat de 337 quilòmetres, dels quals114 són cronometrats, i que aquest any incorpora un nou tram (Tales-Suera-Artesa).

Aquest matí ha tingut lloc l'acte oficial de presentació de la prova a l'Ajuntament de Castelló per part del Ral•li Club Costa Azahar. El regidor d'Esports, Enric Porcar, ha manifestat la seva confiança plena i suport a l'organització d'aquesta competició després de 29 edicions, i ha ressaltat que l'any que ve l'esdeveniment serà celebrat com mereix i a la Plaça Major de Castelló.

Per la seva banda el president del Club, Javier Martínez i el director de la carrera, Emili Marmaneu, han agraït a l'ajuntament de Castelló, així com a la Diputació Provincial i a l'ajuntament d'Onda (que aquest any es converteix en l'epicentre de la competició), el seu recolçamentr tècnic i econòmic. Així mateix, han ressaltat a les empreses patrocinadores i als més de 300 persones que estan treballant perquè la seguretat sigui absoluta i comporti l'èxit d'aquesta nova edició del Ral•li de la Ceràmica.
 
El Patronat d'Esports serà punt de partida i arribada de la carrera. En aquest sentit, Porcar ha manifestat que és un plaer rebre "a casa" aquesta competició i "una oportunitat que la gent de Castelló pugui presenciar en viu un esdeveniment com aquest".
 
El divendres, 1 de juny, enfront del Patronat d'Esports, es durà a terme la verificació administrativa i tècnica dels participants, i el dissabte a les 9,00h serà donarà el tret de sortida. L'arribada està prevista per les 20,00h. 

El recorregut s'executarà en 8 trams. Els pilots passaran 11 hores en els seus vehicles, de Castelló a Onda (on aquest any se situarà el parc tècnic i de treball) i continuaran per Fanzara, Vallat, Argeleta, Llucena, Castillo, Cedramán, Lludient, Onda, Ribesalbes, i pel nou tram que s'incorpora com a novetat en aquesta edició, Tales, Suera i Artesa.Segueix-nos: