Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament sollicita a Conselleria competncia per a rehabilitar els collegis Juan Sebastin Elcano i Mestre Cans

Dijous, 31 de Maig de 2018

Conselleria ha resolt positivament la delegació de competències per a les actuacions en els centres Herrero i Vicent Marçà.

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat per unanimitat la sol·licitud a la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per a la delegació de les competències en matèria d’infraestructures educatives per a les actuacions de rehabilitació als CEIP Juan Sebastián Elcano i Mestre Canós. Concretament, tal com ha detallat el regidor d’Educació, Enric Porcar, "es tracta d’una rehabilitació integral en el Mestre Canós i un enderrocament i construcció nova al Juan Sebastián Elcano".

Es tracta de "dues escoles que ja tenien uns projectes redactats i que per tant l’elaboració de la memòria valorada i de la periodificació d’anualitats ha sigut més ràpida i més senzilla que en les dues escoles que ja havíem sol·licitat aquesta demanda", ha manifestat Porcar. Aquests dos col·legis se sumen als  dos que ja s’havien sol·licitat i que ja han estat resolts a proposta del Conseller d’Educació, Vicent Marçà, i que tal com ha anunciat l’edil d’Educació "tenim l’aprovació de la delegació de competències per als dos projectes que havíem presentat, tant de l’Herrero com el Vicent Marçà".

És per això, que "el proper mes de juny portarem l’acceptació a plenari de les competències per a la construcció via Edificant de les escoles Herrero i Vicent Marçà, i esperem tindre també en breu les de Mestre Canós i Elcano", ha explicat Porcar. Són, per tant, en total "19 milions d’euros que es van a invertir en 4 escoles de Castelló en els pròxims anys", tal com ha ressaltat Porcar.Segueix-nos: