Està en: INICI > Notícies

Acte de cloenda dels 38 Jocs Esportius Municipals amb l'entrega de trofeus

Dimarts, 5 de Juny de 2018Prop de 2.500 joves han participat en el JEM, dels quals ahir van ser guardonats prop de 500 en diferents modalitats.

El Pavelló Ciutat de Castelló va acollir ahir l'acte de clausura dels Jocs Esportius Municipals, que aquest any compleix la seua 38ª edició, amb el lliurament de trofeus i medalles per part de la vicealcaldessa de l'Ajuntament de Castelló , Ali Brancal i el gerent del Patronat d´Esports, Francesc Rubio. Prop de 2.500 nens i nenes de Castelló han competit durant la temporada 2017-18 en els Jocs Esportius Municipals que organitza el Patronat d´Esports i que arriba a diverses modalitats esportives: escacs, atletisme, bàsquet, handbol, futbol sala i voleibol.

Els guardonats, al voltant de 500 xiquets i xiquetes, d'edats compreses entre els 8 i 16 anys, van rebre ahir un calorós reconeixement en el Ciutat de Castelló on es va fer el lliurament dels seus respectius trofeus i medalles. Van ser premiats un total de 50 equips (en les corresponents 386 medalles) i 45 esportistes individuals (30 d'atletisme i 15 d'escacs). La foto de grup, representativa de l´esport Base de la ciutat de Castelló, va ser el colofó per a una cerimònia que va posar en valor l’esport com a factor educatiu i de socialització.Segueix-nos: