Està en: INICI > Notícies

Benestar Social collabora en una campanya sobre la utilitat de la fisioterpia en la discapacitat

Dimarts, 5 de Juny de 2018El regidor José Luis López presenta una campanya solidària que tindrà lloc al setembre en col·laboració amb el Col·legi de Fisioterapeutes i la implicació de clíniques de la província de Castelló.

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, i el Col·legi de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana (ICOFCV) han presentat aquest matí a Castelló la V Jornada Solidària, una iniciativa en la qual col·labora l'Ajuntament i que tindrà lloc durant tot setembre, mes en el qual es commemora el Dia Mundial de la Fisioteràpia.

L'objectiu de la campanya, destinada enguany a recaptar fons per a l'Associació d'Atenció a Persones amb Diversitat Funcional Intel·lectual (Copava), és "conscienciar a la societat castellonenca sobre la problemàtica d'aquestes persones i donar a conèixer com la fisioteràpia millora la seua qualitat de vida", ha destacat López.

L'acte de presentació ha comtat també amb la presència del degà del ICOFCV, José Casaña; el delegat de Castelló del Col·legi, Jesús Ramírez; la coordinadora de programes de COPAVA, Eva Ortells; i el coordinador de la Comissió de Discapacitat del Col·legi, el fisioterapeuta Juan Abad, els qui han subratllat que "tots els diners recaptats es donarà íntegrament a l'associació Copava".

En la V Jornada Solidària participaran clíniques de fisioteràpia de les tres províncies, Alacant, Castelló i València. Cadascuna elles tindrà una guardiola tancada, facilitada pel Col·legi de Fisioterapeutes, perquè totes les persones que ho desitgen, pacients, familiars, etc., puguen acostar-se a elles i fer la seua aportació particular al llarg del mes de setembre.Segueix-nos: