Està en: INICI > Notícies

Ms de 300 nens participaran en la V Copa Querub sota el lema "No Competim, Compartim"

Dimecres, 6 de Juny de 2018Els xicotets futbolistes competiran aquest cap de setmana en aquest  torneig solidari  que pretén fomentar els valors de l'esport.

Promeses del món del futbol s'han concentrat aquesta vesprada en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Castelló amb motiu de la presentació de la V Copa Querubín que organitzen Encuentros Deportivos  i  COASVECA. El torneig, en el qual participaran més de 350 nens d'edats compreses entre els 4 i 6 anys, se celebrarà aquest cap de setmana en els camps de Chencho, en un ambient festiu i sota el lema "no competim, compartim".

El regidor d'esports, Enric Porcar, ha animat al fet que la gent acudisca a veure aquesta trobada, ha destacat la fi solidària del torneig i al mateix temps el caràcter constructiu que ho impregna, ja que "els nens, els entrenadors i els pares viuen en primera persona els valors de l'esport i aprenen a respectar i a compartir". L'organitzador d'aquest esdeveniment, Ricardo Stasi, per la seva banda, ha incidit en aquesta idea, "si eduquem a no cridar, a no insultar, des de les edats més primerenques, i especialment conscienciem als pares d'aquests xiquets, contribuirem al fet que en el futur es respire un altre ambient en els camps de futbol", ha explicat.

Són 24 els equips (de 24 clubs de futbol) que participaran en la V Copa Querubín i que té, a més, un caràcter solidari a favor de diverses associacions relacionades amb malalties rares o minoritàries. Aquests col·lectius instal·laran un mercat ambulant solidari durant el dissabte i diumenge que, a més, pretén transmetre a la societat que "poder gaudir amb salut de l'esport és un regal que de vegades els pares amb nens sans no saben apreciar", ha explicat Stasi. En l'esdeveniment, a més, se sortejaran dos abonaments donats pel Club Esportiu Castelló per a la propera temporada.

En la presentació de V Copa Querubín ha estat present "Chenchito", la mascota que ha desplegat tota l'alegria dels petits esportistes que avui han acudit al Saló de Plens de l'Ajuntament de Castelló i que els acompanyarà durant tot el cap de setmana.Segueix-nos: