Està en: INICI > Notícies

Joventut inunda d'ambient i msica el centre de Castell en la festa final de #rutacatorce35

Dijous, 7 de Juny de 2018El regidor José Luis López ressalta el creixent interès dels joves pel programa, amb una participació superior a les 7.300 persones.

Sis mesos d'activitats i més de 7.300 persones. Est és el balanç de finalització de temporada del programa estavella #rutacatorce35 de la Regidoria Joventut, les dades de la qual ha donat a avui conèixer el responsable d'àrea, José Luis López, en la presentació de la festa final amb la qual es tirarà el tancament a l'edició 2018 del reeixit projecte d'activitats esportives, culturals i d'oci de finalització de setmana dirigit, principalment, al públic jove i amb entrada lliure.

López ha destacat "el creixent interès que han demostrat els joves castellonencs per un oci alternatiu i més saludable" i en aquest sentit "hem programat un esdeveniment final en gran, en el qual tindrem diferents actuacions en la plaça Santa Clara, en un espectacle que tindrà lloc el 9 de juny entre les 19:00 i les 23.00 hores".

Encara que el gruix des desenvoluparà a la vesprada, les activitats començaran amb jocs de taula al matí en la plaça de les Aules, de 10.00 a 13:00 hores. Ja en clau vespertina obrirà Gener#ción No Hunger, un projecte de sensibilització d'Acció contra el Fam, subvencionat per la Generalitat Valenciana, vinculat íntimament a la cultura i l'art a través del com se cerca contribuir a crear una generació valenciana amb una consciència crítica i solidària, *movilizadora i transformadora, en el marc de la lluita contra el fam i la desnutrició, la pobresa i la desigualtat entre homes i dones.

La festa seguirà amb hip-hop amb l'actuació de Beatbox al ritme i els sons musicals projectats a través de la boca, llavis i entenimentades vocals pels artistes Isakko & Krooty, després de la qual cosa prosseguirà la col·laboració del grup de ball Mirros amb exhibicions de balls d'estil modern i contemporani. Acomiadarà la primera part de l'esdeveniment el xou de Ker Casa Àfrica amb un espectacle de dansa i percussió des del tradicional al modern.

A continuació tindrà lloc el tret als tres grups musicals, música en directe amb una combinació de ritmes de mestissatge en valencià, flamenc i ska/reggae i cumbia, a càrrec de Hereus, La Meligrana i Mash Masters. Tot açò, acompanyat de l'avanç d'activitats 2019, sorteigs i premis.Segueix-nos: