Està en: INICI > Notícies

El Trofeu "Ciutat de Castell" de gimnstica artstica reunir a ms de 200 xiquetes en el Chencho

Divendres, 8 de Juny de 2018El regidor d'Esports anuncia que es va a adequar en breu el Poliesportiu del Sindical per a la pràctica d'aquest esport.

El XIII Trofeu "Ciutat de Castelló" de Gimnàstica Artística, Memorial Rocío López Agredano, reunirà aquest dissabte, 9 de juny, en el poliesportiu Chencho, a més de 200 xiquetes (entre 8 i 16 anys) que desplegaran un alt nivell competitiu en els aparells de Salt, Paral·leles asimètriques, Barra d'equilibris i Sòl. El Club Gimnàstica La Plana, organitzadora de l'esdeveniment, arriba a aquesta prova amb un important bagatge després de disputar la Lliga Iberdrola.

El Trofeu "Ciutat de Castelló", en el qual participen 18 clubs de 6 comunitats autònomes (Astúries, Navarra, Catalunya, Madrid , Aragó i Comunitat Valenciana) compleix la seua 13ª edició amb els millors auguris, ja que l'Ajuntament de Castelló, a través del Patronat d'Esports, va a destinar el Pavelló del Poliesportiu Sindical exclusivament per a la gimnàstica artística. Segons ha explicat el regidor d'esports, Enric Porcar, "la nova seu de la gimnàstica artística serà el pavelló Sindical on en breu van a començar les obres de construcció d'un fossat així com l'adequació dels vestuaris i del magatzem".

La presidenta del Club de Ginàstica La Plana, Bea García, considera aquesta obra un gran avanç, "el fossat és un element imprescindible i suposa un gran salt quant a rendiment,  ja que ens permetrà realitzar un tipus d'acrobàcies que fins ara ens vèiem limitades a realitzar pel perill que comporten", ha comentat.

De moment, el XIII Trofeu Ciutat de Castelló de Gimnàstica Artística se celebra en el Pavelló Chencho, demà, 9 de juny, a partir de les 9.00 oresh, en sessions de matí i vesprada, i està obert a tot el públic.Segueix-nos: