Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament destina 35.000 euros al projecte d'atenci humanitria Stella Maris de Castell

Dilluns, 11 de Juny de 2018El regidor de Benestar Social destaca la important labor que realitza l'ONG en assessorament i ajuda als mariners necessitats.

L'Ajuntament de Castelló ha aprovat una aportació econòmica municipal de 35.000 euros per a col·laborar en el finançament del projecte Stella Maris-Castelló durant en any 2018, segons ha donat a conèixer el regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López.

L'edil ha afirmat que els objectius del projecte Stella Maris-Castelló consisteixen a ser el rostre humà del port mitjançant l'acolliment de tripulacions dels vaixells atracats, promoure l'atenció humana i pastoral de les persones que treballen en els diferents sectors de la marina mercant de forma directa i consolidar un equip de voluntariat i professionals responsables de dur a terme aquesta labor.

López ha destacat el caràcter social d'aquesta iniciativa i en aquest sentit ha manifestat que des de l'Ajuntament de Castelló "tenim l'obligació moral de participar en un projecte com aquest, que tracta d'oferir acolliment, amistat, ajuda i atenció humanitària a la gent del mar que ho necessita, sense cap tipus de discriminació".

També ha subratllat "la important labor que realitzen persones que són voluntaris, una gran majoria d'ells marins professionals jubilats i en actiu, visitant les embarcacions per a informar i assessorar als treballadors del mar que arriben al port, i desconeixen la nostra llengua, dels serveis socials o sanitaris als quals poden accedir, entre altres qüestions".

Stella Maris-Castelló és una onegé depenent del Apostolat de la Mar de la diòcesi de Sogorb-Castelló. El centre d'acolliment es troba en l'avinguda Ferrandis Salvador del Grau en un local cedit per conveni amb l'Autoritat Portuària.Segueix-nos: