Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament i Creu Roja organitzen una jornada de bon tracte a les persones majors

Dilluns, 11 de Juny de 2018La cita tindrà lloc el dijous 14 de juny a la Llotja del *Cànem i està dirigida a voluntaris, treballadors socials municipals i de centres de salut, equips base i població en general.

La Regidoria de Gent gran de l'Ajuntament de Castelló ha col·laborat amb Creu Roja en la programació d'una jornada destinada a conèixer les diferents tipologies d'abús o maltractament a persones majors i les estratègies de protecció i intervenció a nivell civil i penal.

La regidora de l'àrea, Mary Carmen Ribera, ha significat la importància d'aquest curs en afirmar "el compromís de l'Ajuntament en la contribució i suport municipals a totes a iniciatives en favor de la gent gran i en un tema tan preocupant com és la violència en aquest col·lectiu".

D'aquesta manera, i sota el títol de ‘Bon tracte a les persones majors i prevenció enfront del maltractament’, la cita tindrà lloc dijous que ve 14 de juny a la Llotja del *Cànem i està dirigida, principalment, a voluntaris i tècnics de Creu Roja, treballadors socials municipals i de centres de salut i equips base, encara que també està oberta a població en general.

El contingut del programa pretén oferir als participants una aproximació al fenomen de maltractaments a persones majors, tipologies i aspectes generals, així com un coneixement dels *ignos de detecció del maltractament.

La jornada també aborda aspectes legals com les mesures jurídiques d'intervenció i protecció enfront del maltractament en persones majors en nivells civil i penal, al mateix temps que s'informarà sobre l'acompanyament psicològic davant el maltractament a la persona major, actuacions preventives, mesures d'autoprotecció domiciliària i en via pública.

La preinscripció al curs està oberta fins al pròxim 10 de juny i pot realitzar-se en l’enllaç http://www.cruzroja.es/principal/web/formacion/informacion-curso?cod_curso=470341.Segueix-nos: