Està en: INICI > Notícies

El Patronat d'Esports obri les inscripcions per als cursos de nataci dels mesos d'estiu

Dimarts, 12 de Juny de 2018El període d'inscripció  comença  demà, 13 de juny,  i les classes s’iniciaran, en alguns casos, a partir del 25 de juny.

Demà, 13 de juny, comença el període d'inscripció per als cursos de natació que desenvolupa el Patronat d'Esports durant els mesos d'estiu. Les tres piscines municipals, la d’Emilio Fabregat del Grau (juliol i agost), la Piscina Olímpica de Gaetà Huguet (juliol) i la de Castàlia (juliol) oferiran classes especifiques segons l’edat. Aquests cursos van dirigits a nens de 2 i 3 anys, de 4 i 5 anys, de 6 a 14 anys i per a adults. També es realitzen cursos intensius per a xiquets que començaran a partir del 25 de juny. Els preus oscil·len entre els 30.93 i 45.68 euros, segons el nombre de dies a la setmana en que es participe.

Al marge d'aquestes classes d'iniciació i perfeccionament, i sempre que s’aconseguisca un nombre mínim de persones, el Patronat d´Esports també ofereix classes d’aeròbic en l'aigua per a majors de 16 anys, de matronatació (pre-part) i de natació salut. Per a aquesta última es requereix certificat mèdic respecte a la patología, amb diagnòstic i tractament.

Els horaris per a les diferents activitats aquàtiques es poden consultar en les oficines del Patronat d’Esports (C/Columbretes, 22) o a la pàgina web http://esports.castello.es.Segueix-nos: