Està en: INICI > Notícies

El campionat de Nataci Artstica omplir de "figures" la piscina olmpica de Gaet Huguet

Dimecres, 13 de Juny de 2018Mes de 350 nadadores de tota la Comunitat  Valenciana participaran en aquesta competició oberta al públic.

La Piscina Olímpica acollirà aquest cap de setmana, 16 i 17 de juny, el "Campionat Autonòmic de figures i rutines de natació artística", una disciplina esportiva que combina estètica, música, coreografia i tècnica artística dins de l'aigua. Es tracta d'una competició de molt nivell en la qual participaran més de 350 xiquetes de les categories aleví, infantil i junior.

L'esdeveniment ha estat presentat en la Piscina Olímpica de Castelló pel regidor d'Esports, Enric Porcar, i pels representants del Club Natació Azahar Sincro, Raul Portolés i Lia Adsuara, que com a responsables de l'organització han destacat les condicions idònies que reuneix la Piscina Olímpica,"una de les millors d'Espanya i la millor sens dubte de tota la Comunitat Valenciana", han sentenciat.

Porcar ha manifestat que la natació sincronitzada ha donat un salt espectacular en els últims anys i que " hi ha molta afició i molt nivell per part del club que representa a Castelló" per això, el regidor, anima a la gent a acostar-se a veure una competició que és un autentica exhibició d'art i esport, i en la qual es concentren les millors nadadores de sincro de tot l'àmbit autonòmic, ja que han superat un procés de selecció.

Per la seva banda, el president del Club Natació Azahar Sincro, Raúl Portolés, té altes expectatives. "Som un club de referència a la Comunitat Valenciana, el nostre objectiu és competir al màxim nivell i esperem aconseguir medalles i quedar entre els primers llocs", ha manifestat.

El campionat tindrà lloc el dissabte (de 9.30 a 20.30 hores) i el diumenge (de 9.00 hores a 18.00 hores). El primer dia pel matí competiran en Figures i a la vesprada per Equips, i el diumenge al matí Duos i a la vesprada predominarà el ball per coordinació, els Combos.Segueix-nos: