Està en: INICI > Notícies

Benestar Social impulsa una jornada sobre immigraci i integraci de la poblaci romanesa

Dijous, 14 de Juny de 2018

La cita acollirà la presentació del llibre ‘Els últims immigrants, els primers europeus’ i una conferència de la regidora del parlament europeu Codruta Liliana Filip en l'edifici del Menador.

La Regidoria de Benestar Social que dirigeix José Luis López participarà en la presentació del llibre ‘Els últims immigrants, els primers europeus’, organitzada per l'Associació Romanesa Castellonenca en el Menador Espai Cultural dissabte que ve 16 de juny a les 18:00 hores. En l'acte també impartirà una conferència la regidora del parlament europeu, Codruta Liliana Filip, qui parlarà sobre el procés d'immigració i integració de la població romanesa en la Unió Europea.

L'activitat s'ha programat des de la taula de coordinació d'entitats romaneses, espai de coordinació i unificació de criteris, procediments i metodologies d'intervenció que permeten dissenyar accions conjuntes, així com impulsar la xarxa de contactes que s'està generant entre les diferents entitats romaneses; permetent, d'aquesta manera, augmentar l'eficàcia i eficiència de les accions que es realitzen, impulsades des de l'Ajuntament a través del Negociat de Convivència Social Intercultural.

La presentació del llibre forma part de l'agenda d'activitats organitzades i desenvolupades per les entitats romaneses del municipi de Castelló amb motiu de la celebració del Centenari del Dia Nacional de Romania que tindrà lloc el pròxim 1 de desembre de 2018.Segueix-nos: