Està en: INICI > Notícies

Cultura celebra el 21 de juny el Dia de la Msica amb actuacions en el centre de la ciutat

Dimecres, 20 de Juny de 2018Alumnes del Conservatori Superior, l’Associació Musical Castalia i el grup de música grega Ítaca oferiran concerts a l’aire lliure des de les 11.30 fins les 21.00 hores.

Demà dimecres 21 de juny, el centre de Castelló s'omplirà de música. Durant tota la jornada els veïns i veïnes podran gaudir dels concerts organitzats per la Regidoria de Cultura amb motiu de la celebració del Dia de la Música.

Des de les 11.30 fins a les 21 hores, diferents formacions integrades per músics del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí (CSMC), l’Associació Musical Castalia i la música grega del grup Ítaca oferiran una mostra del seu art a la ciutadania.

S’han escollit quatre espais a l’aire lliure que acolliran aquestes actuacions. La plaça Tetuan rebrà el quartet de tubes del CSMC a les 11.30 hores i el grup Ítaca a les 20.45 hores; el grup de saxos del CSMC i el duet de bombardí i tuba (Tubagogic) de l’Associació Musical Castalia actuaran a les 11.30 i a les 19.30 hores, respectivament, al carrer Enmig; a l’avinguda Rei en Jaume serà el torn del quartet de tubes del CSMC, a les 12.30 , i del duet Tubagogic a les 20.30 hores; i a la plaça l’Herba el grup de saxos del CSMC a les 12.30 hores.

A més, el pròxim 27 de juny la Big Band del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí i la Big Band de la New Mexico State University oferiran un concert a partir de les 12.00 hores en el Templet.Segueix-nos: