Està en: INICI > Notícies

Benestar Social impulsa un nou curs d'ajuda d'ocupaci per a les persones en risc de pobresa

Dilluns, 25 de Juny de 2018El regidor José Luis López destaca que aquest programa Vives Emplea Castelló arrancarà en el segon semestre i el mateix arriba precedit d'un aval d'inserció laboral superior al 50% dels participants.

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha anunciat l'engegada aquest semestre d'una nova edició del programa Vives Emplea Castelló a través del com s'ajudarà a 50 persones aturades a potenciar les seues competències i habilitats per a accedir al mercat laboral. Aquestes persones se sumaran a les 229 que han participat fins ara en el citat programa, de quals el 51 per cent ja està treballant.

El programa de Vives Emplea Castelló és un projecte impulsat per Acció Contra el Fam i cofinançat per l'Ajuntament de Castelló i el Fondo Social Europeu que pretén promoure la inserció social de persones en risc de pobresa i exclusió social.

Els programes es desenvoluparan en el Centre Urban de Castelló, situat en el districte Oest, i en el Centre Polifuncional Grau, en el districte Grau. L'únic requisit per a participar és estar aturat, tenir motivació i ganes de comprometre's amb el seu procés de cerca de treball.

Cadascun dels programes està compost per 25 participants, els quals treballen en equip, milloren les seues competències per a l'ocupació i troben la motivació necessària per a la cerca de treball. Cada equip compta amb l'ajuda d'un facilitador, persona que guia i recolza als participants.

Cada equip Vives Emplea té una durada de quatre mesos i consisteix en sessions grupals (nou hores a la setmana) i personalitzades, contactes directes amb empreses i la participació en esdeveniments d'ocupació i tallers amb responsables de recursos humans d'empreses col·laboradores.

Les persones interessades a participar poden inscriure's en la seu d'Acció contra el Fam a Castelló (en l'Avinguda Palmeteres 21, baix) o contactar amb els tècnics responsables del programa: Pablo Moya (606 459 940, pmoya@accioncontraelhambre.org) i Seila Fernández (620 894 345, sfgonzalez@accioncontraelhambre.org).Segueix-nos: