Està en: INICI > Notícies

Castell Triatl primera seu del circuit Mediterrnia Triatl

Dimecres, 27 de Juny de 2018El pròxim 1 de juliol la localitat de Castelló celebrarà un any més el seu ja consolidat triatló.  Més de 650 participants disputaran la prova en les diferents modalitats. L'esdeveniment que forma part del campionat autonòmic ha sigut presentat per Toni Garcia del Club Triatló Evasió Castelló, del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, i per membres de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Els primers a prendre l'eixida, a les 8 del matí, seran els inscrits en la modalitat Olímpica, que recorreran  1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres de carrera a peu.  A partir de les 9.45 donarà començament la modalitat sprint, on els participants hauran de recórrer 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de carrera a peu. Els últims a prendre l'eixida, a partir de les 10.15, seran els inscrits en la modalitat Súper sprint i Triatló de la Dona, que completaran 350 metres de natació, 10 quilòmetres de ciclisme i 2.5 de carrera a peu, sent aquesta la modalitat idònia per a iniciar-se en el món del triatló.

Com a novetat el dissabte, a les 17.30 hores,  es realitzarà un aquatló escolar amb prop d'un centenar de participants, en el qual tots els xiquets i xiquetes, en edats  entre els 7 i els 17 anys podran gaudir d'ell, repartits en 5 categories diferents, amb distàncies adequades a les seues edats.

A més, durant tot el cap de setmana estarà instal·lada una zona anomenada Mediterrània MiniTriatló, on els xiquets podran conèixer millor l’esport, i gaudir d'ell, mentre els seus pares i mares arrepleguen dorsals i competeixen. Serà una zona especial, on s'estaran realitzant activitats relacionades amb el triatló, gràcies al col·laborador principal del circuit la Fundació Trinidad Alfonso.

L'epicentre de la competició estarà situat en el Grau de Castelló, al costat del Planetari. El dissabte des de les 16 hores fins a les 20 hores els participants podran acostar-se a la zona de competició per a arreplegar el dorsal i gaudir de la zona expo. A més, podran aprofitar per a reconèixer circuits, i gaudir de l'entorn on se celebrarà la competició.Segueix-nos: