Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament porta la seua solidaritat a Guatemala per a ajudar a la poblaci afectada pel volc

Dimecres, 27 de Juny de 2018El regidor José Luis López informa que Castelló subvencionarà amb 30.000 euros un projecte relacionat amb millorar la nutrició i la salut.

L'Ajuntament de Castelló subvencionarà amb 30.000 euros un projecte en Guatelama que està executant la ONGD Solidaritat Internacional per a afavorir la millora de les condicions nutricionals i de salut de la població de sis comunitats del municipi de Sant Pere Yepocapa, en el Departament de Chimaltenango.

Així ho ha informat el regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, després de participar en la reunió del Comitè Permanent d'Acció Humanitària de la Comunitat Valenciana que ha tingut lloc aquest matí a València.

Aquesta trobada s'ha celebrat per a revisar els projectes presentats per les Organitzacions No Governamentals de Desenvolupament (ONGD) amb l'objectiu d'atendre l'emergència per l'erupció del volcà de foc a Guatemala i que ha ocasionat 114 morts, 200 desapareguts i més d'1.500.000 persones desplaçades.

La ONGD subvencionada per l'Ajuntament de Castelló "ja està executant a Guatemala diversos projectes de cooperació al desenvolupament subvencionats per l'Ajuntament de Castelló, corresponents als exercicis 2016 i 2017", segons ha manifestat el regidor.Segueix-nos: