Està en: INICI > Notícies

El nou Front Valenci suposar un fort impuls per a la pilota valenciana

Dijous, 28 de Juny de 2018El Patronat d´Esports ha apostat per la recuperació de la Pilota Valenciana amb aquesta nova instal.lació.

El Patronat d’Esport i el Club Pilotari de Castelló han organitzat per al dissabte 30 de juny la inauguració del Frontó Valencià de Castelló després d’haver-se ajornat el passat mes a causa de la pluja. Aquesta coincidirà amb la celebració del 1er Campionat de Frontó "Ciutat de Castelló" que congregarà a aficionats de Benicarló, Tírig, Useres, Atzeneta, Vistabella, Onda, Almassora, Xilxes, Borriana, Vila-Real, Almenara i Moncofa, desde les 9.00 fins les 14.00 hores. A la vesprada es donarà pas a la final del campionat i la partida de professionals entre Fageca i Álvaro de Faura contra De la Vega i Bueno. Es tracta d´un acte obert al públic.

El nou Frontó Valencià construït en el Complex Esportiu del Sindical, tot just enfront del Trinquet  municipal,  és un deute històric que arriba casi 8 anys després de l'enderrocament de les instal·lacions de pilota del Castàlia, el 28 d’octubre del 2010, i que deixaren greument ferida la pilota.

El regidor d´Esports, Enric Porcar, ha destacat que era un deute de l’Ajuntament i una demanda del món de la pilota i del Club Pilotari de Castelló, i ha afegit que "el sábado será la posada de llarg d’un frontó amb unes característiques óptimes que ja s’està utilitzant des de fa unes setmanes amb molt bona acollida".

Per la seua banda, el secretari del Club Pilotari de Castelló, Lluis Ramos, ha valorat molt positivament l’obra que s’inaugurarà el proper dissabte, ja que "suposa un revulsiu que comportarà la incorporació creixent de la dona en el mon de la pilota i també de nous practicants, com ara les persones amb diversitat funcional". A més a més, aquest any les visites dels centres educatius a les noves instal·lacions de pilota han sigut nombroses gràcies al programa "Pilota a l’Escola".

Programació

9:00/14:00 1er Campionat de Frontó Ciutat de Castelló

14:30h Dinar de Germanor

16:30h Final Campionat

18:00h Partida inaugural on s'enfrontaràn Fageca i Alvaro contra De la Vega i BuenoSegueix-nos: