Està en: INICI > Notícies

Benestar Social impulsa una exposici sobre el whatsapp per a conscienciar sobre l's del mbil

Dijous, 28 de Juny de 2018

La mostra, cedida per l'IVAJ, recorrerà diversos punts de la ciutat i pretén fomentar la participació i pensament crític dels joves.

La Regidoria de Benestar Social i Dependència, dirigida per José Luis López, ha organitzat a Castelló un recorregut de l'exposició fotogràfica ‘No em toques el whatsapp’ sobre l'ús d'aquesta aplicació mòbil. La mostra ha sigut realitzada per joves de la Comunitat Valenciana a través de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), institució que l'ha cedit a l'Ajuntament.

L'exposició, que es podrà visitar en el centre Joaquín Amorós, del 28 de juny al 4 de juliol, i en el Casal Jove Grau, del 25 al 30 de setembre de 2018, va dirigida a fomentar la participació activa i el pensament critic dels/as joves d'entre 14 i 30 anys.

Des del Negociat de Convivència Social Intercultural, dependent de la Regidoria de Benestar Social, i en el marc de l'execució dels programes municipals Joves per la Convivència i la Inteculturalidad i Barris Interculturals, es realitzaran també visites guiades a la mostra acompanyades d'una sèrie d'activitats.

Atès que el whatsapp és una eina estesa entre els/as joves, es pretén, a través de la visita a l'exposició i el posterior debat, fomentar la cultura participativa i de diàleg constructiu sobre temes d'interès per als/as joves participants, com pot ser la lluita contra els estereotips i prejudicis culturals, racials i ètnics, així com sensibilitzar i informar sobre qüestions tals com la diversitat cultural, funcional, sexual i de gènere.Segueix-nos: