Està en: INICI > Notícies

Les festes del Grau registren el menor nombre de queixes per penyes dels ltims quatre anys

Dilluns, 2 de Juliol de 2018

La Policia Local atén sis serveis per baralles o agressions durant els nou dies de celebracions patronals.

Les festes de Sant Pere han conclòs amb un balanç molt positiu respecte al nombre de queixes per molèsties de penyes i colles. En concret, els nou dies de celebracions patronals en el Grau s'han tancat amb un balanç de 30 trucades per molèsties de penyes i colles, la meitat de les rebudes en 2015. En tots els casos, ha intervingut la Policia Local de Castelló per a procedir al cessament de les molèsties. Aquest és el tercer any consecutiu en el qual es redueixen aquest tipus de queixes, segons ha destacat la Policia Local en el seu balanç.

Cal recordar que el programa oficial de les festes de Sant Pere incloïa més de 150 actes, entre ells alguns tan multitudinaris com el sopar de pa i porta, el dia de les paelles, la Torrà de la Sardina o la processó marítima. Malgrat aquesta presència massiva de gent en els carrers, les assistències sanitàries amb prou faenes van aconseguir els 12 serveis i els actes es van desenvolupar sense incidències destacables.

Les queixes veïnals per sorolls o comportaments incívics en la via públic van sumar 18 serveis mentre que les trucades per alerta de baralles o agressions, els serveis policials han hagut d'atendre 6 casos durant les celebracions de Sant Pere, representant també la xifra més baixa dels últims quatre anys en el Grau de Castelló.

Quant als actes taurins van concloure 16 persones ateses, 14 ferits lleus i dos amb pronòstic reservat, enfront de les 10 atencions de l'any passat.Segueix-nos: