Està en: INICI > Notícies

Lorenzo afirma que cada dos anys es contracta la compra d'uniformes de la Policia Local i la desvincula del topnim en valenci

Dilluns, 2 de Juliol de 2018

El contracte vigent fins hui es va adjudicar en 2013, amb el Govern del PP, per un total de 259.200 euros.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, tatxa de "falsedat miserable" la informació del grup municipal del Partit Popular sobre el cost de 270.000 euros del canvi d'uniformes per a incloure el topònim en la seua forma valenciana. Lorenzo assenyala que la substitució del vestuari dels cossos i forces de seguretat es realitza de forma habitual perquè els agents disposen dels millors mitjans per a realitzar el seu treball i que, per tant, "no té res a veure amb l'adequació del topònim de la ciutat".

L'Ajuntament de Castelló licita de forma periòdica el contracte de subministrament de les peces i efectes de la uniformitat de la Policia Local. Així es feia també durant els anteriors governs municipals. De fet, l'últim contracte de vestuari per a membres de Policia Local es va signar el 5 de desembre de 2013, en el Govern del PP, per 259.200 euros. Es tractava d'un contracte per a un període de dos anys i es va prorrogar altres dos anys més, per la qual cosa el contracte va finalitzar el passat mes de desembre. En el pressupost de 2018 s'ha consignat una partida d'uniformitat per un total de 225.000 euros.

Lorenzo explica que la Generalitat està procedint a renovar la imatge de les policies locals i, mentrestant, l'Ajuntament complirà amb la seua obligació de renovar l'equipament dels professionals de la Policia Local, sotmès a un desgast permanent per l'ús diari. Igual que es realitza amb el personal al servei de l'Administració local en el cos de bombers, brigades municipals, ordenances i músics de la banda, entre uns altres.

"El PP recorre a la mentida en la seua labor d'oposició i torna a utilitzar a la Policia Local com a argument polític per a atacar al Govern municipal. És una demostració de falta de sensatesa i tarannà institucional molt lamentable", indica Lorenzo. "L'oposició frenètica de la portaveu popular està causant un seriós perjudici a la imatge de la Policia Local de Castelló. Aqueixa no és l'actitud que hauria d'oferir un partit que ha gestionat l'Ajuntament en el passat i que aspira a tornar a fer-ho en algun moment".Segueix-nos: