Està en: INICI > Notícies

Castell rep una delegaci de la ciutat d'Ube per a enfortir l'agermanament

Dilluns, 2 de Juliol de 2018

L'alcaldessa, Amparo Marco, destaca la col·laboració entre els dos municipis.

La ciutat de Castelló rep demà una delegació del municipi d’Ube (Japó) amb el qual la capital de la Plana ha iniciat un procés d'agermanament. La visita, que es perllongarà durant dos dies, servirà per a afermar les relacions bilaterals entre les dues ciutats, que ja van establir un ambiciós pla d'intercanvi cultural, econòmic i social durant l'estada en el municipi nipó de l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

"Castelló i Ube van a segellar aquests dies una relació afectuosa entre ciutats que malgrat estar situades a milers de quilòmetres tenen molt en comú. Volem que el vincle que s'ha forjat en els últims anys s'enfortisca i es consolide i que, a partir d'ara, emprenguem un camí de col·laboració i cooperació entre les nostres societats que puga ser profitós per a les dues ciutats", ha referit Marco.

Al novembre d'any passat, l'alcaldessa de Castelló va lliurar a la seua homòloga d’Ube, Kimiko Kubota, el document de petició oficial d'agermanament, un requisit diplomàtic per a avançar en el procés. Després era preceptiu que la iniciativa s'aprovara en el ple municipal, un tràmit que Castelló va realitzar en el ple del 21 de juny. Marco va convidar Kubota a visitar Castelló per a segellar el procés. L'alcaldessa d’Ube encapçala la delegació, que mantindrà una intensa agenda de coneixement de la realitat castellonenca durant la seua estada en la ciutat.Segueix-nos: