Està en: INICI > Notícies

Arranca la segona edici del Queerzzine, el cicle de cinema que transmet i dignifica la diversitat sexual

Dimarts, 3 de Juliol de 2018

El Menador acollirà tots els dimarts i dijous del mes de juliol curtmetratges, llargmetratges, documentals, debats i alguna sorpresa més.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, dirigida per l’edil Verònica Ruiz, ha impulsat la segona edició del festival de cinema queer, Queerzzine, amb l’objectiu de dignificar i transmetre la diversitat sexual i d’identitat de gènere amb curtmetratges, llargmetratges, documentals, debats i alguna sorpresa més. El cicle arranca aquesta vesprada al Menador Espai Cultural, que acull tot el festival, amb la projecció del documental ‘Queercore: How to Punk a Revolution’ i estarà en marxa tots els dimarts i dijous del mes de juliol a partir de les 20.00 hores.

Amb motiu de l’any de la visibilitat transsexual, aquesta edició pretén retre homenatge a totes les persones transgènere i, sobretot, a tots aquells adolescents que no van poder suportar la pressió social i es van llevar la vida. La segona edició és una realitat, com ho és també l’assentament a la societat castellonenca del Col·lectiu QueerFest, i és per això que amb aquest es persegueix transmetre la concepció de com viure la vida, l’amor i les relacions sempre amb dignitat i igualtat de condicions.

Programació

DIMARTS 3 DE JULIOL – ‘Queercore: How to Punk a Revolution’ de Yony Leyser

DIJOUS 5 DE JULIOL – ‘120 latidos por minuto’ de Robin Campillo

DIMARTS 10 DE JULIOL – ‘Hoy partido a las tres’ de Clarisa Navas

DIJOUS 12 DE JULIOL – ‘Heartstone, corazones de piedra’ de Guðmundur Arnar Guðmundsson

DIMARTS 17 DE JULIOL – ‘Vem ska knulla pappa?’ de Antiffa Vänsterfitta

DIJOUS 19 DE JULIOL – ‘The Rochy Horror Picture Show’ de Jim Sharman

DIMARTS 24 DE JULIOL – ‘Las heridas del viento’ de Juan Carlos Rubio

DIJOUS 26 DE JULIOL – ‘Au delà de l’ombre’ de Nada Mezni Hafaiedh

DIMARTS 31 DE JULIOL – Xerrada ‘CV DSD/INTERSEXUALITATS’ a càrrec de Yolanda Melero i a continuació ‘Orchids: My Intersex Adventure’ de Phoebe HartSegueix-nos: