Està en: INICI > Notícies

Castell acull per primera vegada el campionat autonmic de Tennis Platja

Dissabte, 7 de Juliol de 2018La competició se celebrarà el 28 de juliol i en ell es decidirà qui acudirà al campionat d'Espanya.

La platja del Pinar acollirà, el 28 de juliol, el Campionat autonòmic de Tennis Platja, que té dos vessants diferenciades, una dirigida a esportistes federats i una altra, de forma paral·lela , de caràcter amateur, en la qual tenen cabuda els aficionats a aquest esport en les seues diferents categories: masculina, femenina, mixta i infantil. El campionat s'iniciarà les 9.30 fins a les 20.00 hores, aproximadament, en la platja del Pinar, enfront del Planetari de Castelló.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha mostrat tot el seu suport al Club Castellonarena com a organitzadors de l'esdeveniment i ha destacat que es tracta d'un esport divertit i que ofereix als aficionats la possibilitat de competir dins d'unes regles establides i amb jutges professionals.

A més, segons Porcar, "el campionat de tennis és un esdeveniment esportiu que s'ajusta al que demanen els mesos d'estiu: esport al voltant de la platja i amb dues línies paral·leles, la professional i la amateur".

Per la seua banda, Ignacio Sancho, director del club, ha explicat que en la competició per a esportistes federats es decidirà qui representarà a Espanya en el Campionat Nacional, que tindrà lloc a principis d'octubre. Aquest  és el tercer any que es realitza el campionat autonòmic de la Comunitat Valenciana de Tennis Platja, i la primera vegada que es fa a Castelló.

A més, el campionat té una faceta solidària, ja que el club organitzador col·labora amb Save the Children, de manera que les persones que facen una donació a aquesta ONG entraran en un sorteig de material esportiu de tennis platja. Les inscripcions es poden realitzar fins al 18 de juliol en la web de Castellonarena.Segueix-nos: