Està en: INICI > Notícies

Arranca el cicle de msica "Dilluns al ras" amb concerts a l'aire lliure

Dimarts, 10 de Juliol de 2018La plaça del Mercadet, escenari de quatre recitals les nits dels dilluns a partir de les 22.30 hores.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, dirigida per Verònica Ruiz, encetà anit la segona edició del cicle de concerts de música clàssica a l’aire lliure "Dilluns al ras". Es tracta d’una proposta de recitals que se celebren durant les nits dels dilluns del mes de juliol a la plaça del Mercadet a les 22.30 hores. El cicle rendeix homenatge al mestre Manuel Babiloni, prestigiós concertista de guitarra clàssica i inspirador de tota una generació de músics castellonencs.

Els recitals arrancaren anit 9 de juliol amb el duet ‘Sólidos’ format per la veu d’Arantxa Domínguez i el piano de Ricardo Belda. El dilluns 16 serà el torn del recital de piano a quatre mans ‘Danses del món’ a càrrec del duet Blanco-Cortès; el 23 serà el Concert d’amics homenatge a Manuel Babiloni; i l’últim dilluns, 30 de juliol, les guitarres de Takayuki Azuma i Óscar Ebro tancaran el cicle "Dilluns al Ras".Segueix-nos: