Està en: INICI > Notícies

Motorocasin bat rcords i supera els sis milions d'impacte econmic

Dimarts, 10 de Juliol de 2018La regidora Patricia Puerta afirma que les dades confirmen la recuperació d'un sector clau en l'economia castellonenca.

La dissetena edició de Motorocasión Castelló, la fira provincial del vehicle d'ocasió, confirma els símptomes de recuperació econòmica del sector. El certamen ha tornat a batre rècords i l'impacte econòmic de les operacions tancades se situa, per primera vegada en tota la seua història, per sobre dels sis milions d'euros. La regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha apuntat avui durant la presentació del balanç que les dades confirmen a Motorocasión com a referent del sector provincial de vehicles d'ocasió i ratifica la recuperación d’un sector per a l’economia castellonenca i la creació d’ocupació. L'edil ha estat acompanyada pel director de Motorocasión Castelló, Fernando Lobón; el diputat provincial Ibán Pauner i la presidenta de l'associació Asperger, Milagros Górriz.

Puerta ha subratllat que la fira ha superat totes les expectatives per tercer any consecutiu quant a la previsió de vendes. En aquest sentit, cal destacar que les operacions tancades s'han incrementat un 12% respecte a l'any passat, amb un total de 394 cotxes adquirits per part dels visitants al certamen.

"El balanç que fem des de l'organització és francament positiu, ja que s'ha superat per primera vegada el llindar dels sis milions d'euros de volum de negoci, la qual cosa la converteix, probablement, en la fira comercial amb major moviment econòmic de la província", reconeix el director de Motorocasión Castelló, Fernando Lobón. "El preu mitjà dels vehicles venuts ha sigut, no obstant açò, lleugerament menor que l'any anterior, la qual cosa ens convida a pensar en la major varietat de les operacions comercials tancades".

Amés, per tercer any consecutiu, organització i expositors van tornar a unir les seues forces per a engegar una acció solidària per la qual en aquesta ocasió es donaven a l'Associació Asperger Castelló deu euros per cada cotxe venut. Aquest matí, la presidenta d'aquesta institució, Milagros Górriz, ha rebut el xec corresponent, per un import de 3.940 euros. "Aquesta aportació va a ajudar a desenes de família de tota la província que solament ens té a nosaltres com a referència", va assenyalar la màxima responsable de l'ONG castellonenca.Segueix-nos: