Està en: INICI > Notícies

El Pinar del Grau acull una prctica d'orientaci nocturna aquest divendres

Dimecres, 11 de Juliol de 2018L’activitat compta amb un correxic infantil i un entrenament nocturna amb diversos nivells.

El Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Castelló junta amb el Club d’Orientació de Castelló (ADCON) organitzen una cursa d’orientació divertida i atractiva tant per a xiquets i xiquetes i famílies, com per a aquelles persones més expertes, aquest divendres 13 de juliol. L’activitat es desenvolupa al Parc del Pinar del Grau de Castelló i comptarà amb un correxic infantil a les 19.30 hores, i un entrenament nocturn a partir de les 22.00 hores amb dos nivells de dificultat: iniciació i avançat.

Es tracta d’una cursa no competitiva i totalment gratuïta. Per al correxic infantil no cal inscripció prèvia, però per a l’entrenament nocturn és necessari enviar un e-mail a adcon.castellon@gmail.com per a reservar el teu mapa indicant el nivell en el qual estàs interessat en participar. El punt de trobada estarà a l’entrada Oest del Parc, just davant de la porta del bar-restaurant que hi ha dins del Pinar.

Aquesta és la primera de les carreres d’orientació que prepara el Club ADCON, qui a més recomanen portar brúixola, llum frontal i telèfon mòbil.Segueix-nos: