Està en: INICI > Notícies

El Planetari amplia l'oferta d'estiu amb activitats, exposicions, projeccions d'astronomia i el campus infantil

Dimecres, 11 de Juliol de 2018Durant els mesos de juliol i agost es desenvoluparan tallers infantils tots els dies a les 18.00 hores.

El Planetari de Castelló, amb motiu de l’estiu, amplia els seus horaris de dilluns a diumenge de 10.30 a 13.45 hores i de 17.00 a 20.45 hores. A més, incrementa la seua oferta d’activitats i exposicions, sobretot la que està dedicada al públic infantil amb tallers d’astronomia tots els dies de l’estiu a partir de les 18.00 hores.

Més concretament, aquestes activitats dedicades al públic infantil són els tallers Art i Planetes (dilluns), Astronomia en Família (dimarts), El projecte dels 9 (dimecres), Ciència a l’aire lliure (dijous), Ciència en Família (divendres), Contacontes científics (dissabtes), Ludoteca STEAM (diumenges). A banda, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores està desenvolupant-se el Campus d’Estiu per a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys.

Així mateix, el Planetari acull les exposicions d’Holografies, Illes Columbretes, Mineralogia i Paleontologia, Història del joguet científic espanyol, Microbis a la vista!!, i Ósses: Mites i Realitats. La visita a totes aquestes és gratuïta.

Per a les projeccions d’astronomia caldrà adquirir entrada 30 minuts abans de la projecció, 4 € l’entrada normal i 3 € per a jubilats i pensionistes majors de 65 anys, menors d’entre 4 i 18 anys, estudiants, aturats, i famílies nombroses i monoparentals. Totes les projeccions duren entorn als 30 minuts i són: Quatre estacions, Astronomia: 3.000 anys d’observació del cel, Àvia Terra, Deep Sky, Explorant el Sistema Solar i el Món Anell, Energia per a la vida, De la Terra a l’Univers, La xiqueta que sabia caminar al revés, i Planetes extrasolars-descobrint nous mons.

A banda d’aquestes activitats, tots els dimecres de 22.30 a 0.30 hores es faran observacions amb telescopi dels cossos celestes més interessants a la mateixa esplanada del Planetari, sempre que les condicions meteorològiques ho permeten. També es farà una observació de l’eclipse de Lluna el divendres 27 de juliol des de la posta de Sol fins a la mitjanit.Segueix-nos: