Està en: INICI > Notícies

117 entitats de Castell es formen a travs de l'Escola de Participaci durant el curs 2017-2018

Dissabte, 14 de Juliol de 2018L’objectiu és acompanyar a les associacions perquè siguen més autònomes, transparents i legals.

L’Escola de Participació impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana ha fet balanç d’aquests 10 mesos del curs 2017-2018. En total s’han realitzat 24 cursos de formació on han assistit 289 persones (129 homes i 160 dones) fonamentalment representants i persones voluntàries d’entitats no lucratives de Castelló, i dels quals s’han beneficiat fins a 117 associacions de la ciutat que, a més, han valorat les seues formacions amb un 8.88 de mitjana.

Les formacions estan dirigides al teixit associatiu de Castelló, amb l’objectiu d’acompanyar-lo perquè siga més autònom, transparent i legal, i que puga afrontar amb força i capacitat suficient la seua contribució a la millora de la ciutat. En aquests cursos tracten diferents temàtiques com les obligacions documentals, les obligacions comptables i fiscals o l’assessorament personalitzat.

Des de la Regidoria de Participació congratulen a totes les entitats que han participat per contribuir a crear un teixit social més fort i adaptat a les necessitats de la ciutat. A més, animen a totes aquelles associacions que ho necessiten a seguir formant-se en els cursos del proper trimestre. La inscripció per a aquests ja està oberta i es pot consultar més informació a participa.castello.es.Segueix-nos: