Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament de Castell, amb el Sorteig de l'Or de Creu Roja

Dijous, 19 de Juliol de 2018La capital de la Plana serà el lloc on es repartiran els 3.900 premis amb valor de 6,5 milions d’euros.

           L'Ajuntament de Castelló ha realitzat un xicotet acte en el saló de plens per a expressar la gran satisfacció que suposa que la ciutat siga la seu del Sorteig de l'Or de Creu Roja. L'acte ha sigut presidit per l'Amparo Marco, alcaldessa de Castelló, José Luis López, regidor de benestar social i dependència, Javier Senent, president nacional de Creu Roja Espanyola, Javier Gimeno, president autonòmic valencià de Creu Roja Espanyola, i Omayra Serrano, presidenta provincial de Creu Roja Espanyola.

           Durant la presentació del sorteig, Amparo Marco ha ressaltat que l'ONG realitza ‘’una labor fonamental per la societat’’, al mateix temps que ha destacat l'orgull que és per a l'Ajuntament de Castelló acollir aquest concurs. A més, l'alcaldessa també ha incidit que acollir a Creu Roja és un exemple més de la gran quantitat de polítiques solidàries en les quals Castelló és pionera.Segueix-nos: