Està en: INICI > Notícies

Marco trasllada al president Snchez les reivindicacions histriques de Castell

Divendres, 20 de Juliol de 2018L'alcaldessa i una delegació municipal reben a Pedro Sánchez en la seua visita a l'Ajuntament.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha traslladat al president del Govern, Pedro Sánchez, les reivindicacions històriques de la ciutat, especialment les referides a les infraestructures de comunicació: Corredor Mediterrani, liberalització de l'autopista AP-7 i dignificació de les Rodalies amb el nord i el sud de la província. També li ha insistit en la necessitat de legislar a favor dels municipis i perquè els ajuntaments puguen comptar amb el finançament just per a impulsar les seues polítiques públiques.

"El president Sánchez és coneixedor de la realitat política de Castelló i ha demostrat sensibilitat cap a les demandes tant de la ciutat com de la Comunitat Valenciana", apunta Marco. L'alcaldessa afirma que Sánchez li ha garantit que el Govern tindrà en compte les reivindicacions de Castelló. Marco ha agraït la seua presència en la ciutat, que ja havia visitat durant la seua etapa com a candidat a la presidència del Govern.

Pedro Sánchez ha visitat l'Ajuntament de Castelló durant la seua visita a la ciutat de Castelló, en la qual ha mantingut una trobada institucional amb el president de la Generalitat, Ximo Puig. Sánchez ha saludat a una delegació de regidors i regidores de la Corporació municipal, i ha signat en el llibre d'honor de l'Ajuntament, en el qual ha reflectit el seu "desig per a Castelló d'un futur brillant, com la llum de la ciutat".Segueix-nos: