Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament planifica una srie d'accions per acabar amb el vandalisme constant que sofreix el CEIP Blasco Ibez

Dissabte, 21 de Juliol de 2018Educació, Seguretat Ciutadana i el CEIP Blasco Ibáñez s’han reunit per disminuir una problemàtica que s’ha intensificat en les últimes setmane.

El regidor d’Educació, Enric Porcar, el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, l’inspector de la Policia Local, Miguel Domingo, i els membres de l’AMPA i la directiva del CEIP Blasco Ibáñez s’han reunit per tal d’analitzar els problemes de vandalisme que s’han estat repetint durant tot l’any al centre. L’edil Porcar ha explicat que es tracta d’episodis "no concretament de robatoris sinó més bé de vandalisme en la zona del pati".

Al pati d’infantil del col·legi es troben constantment restes de vidres i d’altres aspectes no higiènics per a un espai dedicat a l’educació com molta brutícia, pintades i destrosses de mobiliari. A més, el regidor d’Educació ha afegit que "el problema és que en les últimes setmanes les entrades i malifetes han sigut reiterades, pràcticament cada dia, i és que ja no únicament es queden al pati d’infantil, sinó que són capaços d’entrar en les dependències de l’escola i fer tot tipus de destrosses amb el material".

És per això, que l’Ajuntament de Castelló, en coordinació amb el Blasco Ibáñez, han planificat una sèrie de mesures per tal de disminuir aquestes accions vandàliques i, tal com ha indicat Porcar, "des de hui podem dir que ja tenim totes les finestres assegurades perquè no puguen accedir, també anem a impedir que puguen accedir a la primera planta dificultant el seu accés i instal·larem càmeres de videovigilància".

Per la seua part, el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, ha reiterat la voluntat de col•laboració de la Policia Local de Castelló, que "revisarà el sistema d'alarma del centre perquè l’actuació policial puga ser més rápida,a més de seguir treballant en les tasques de prevenció i vigilància".Segueix-nos: