Està en: INICI > Notícies

Natalia Palacio Bernad i Natalia Collazos Rovira, reina i reina infantil de les festes de Castell 2019

Divendres, 27 de Juliol de 2018

Les dames de la ciutat han sigut triades després de realitzar-se l'acte de selecció de les reines.

La jove Natalia Palacio Bernad ha sigut triada Reina de les Festes de Castelló després del procés que ha tingut lloc aquesta vesprada en el saló de plens de l'Ajuntament de Castelló. De la mateixa manera, Natalia Collazos Rovira ha resultat ser la més votada per al càrrec de Reina Infantil de les Festes.

Posteriorment, ha tingut lloc el procés de selecció de les Dames de la Ciutat i de les Dames de la Ciutat infantils. Després del qual, s'ha dut a terme l'escrutini, amb el següent resultat:

Dames de la Ciutat: Selene Tarín Alegre, Iris González Milá, Paula Garcilópez Palau, Carmen Molina Ramos, Ana Belén Nieto Ramírez i María Iturralde Cubertorer.

Dames de la Ciutat infantils: Nagore García Miravet, Noelia Hernández Andrés, Lledó Manjavacas Arenas, Aisha Beyoncé Botea, Gal·la Calvo Santolaria i Balma Morilla Torres.

Enguany el mètode de selecció ha sigut diferent al que tradicionalment s'ha aplicat. Estenent fins a 42 el nombre de persones amb dret a vot. Entre els quals s'han citat els membres de l'actual Junta de Festes, els de el Consell Rector, 5 representants de la Federació Gestora de Gaiates, 4 membres de la Federació de Colles, 1 d'ens vinculats, 1 de festes de carrer i 1 de danses i teatre.

La recepció de les noves reines i les seues corts d'honor, tindrà lloc demà, a les 13.30 hores, en el Palau de la Festa després de l'assemblea que decidirà la nova Junta de Festes.Segueix-nos: